BRA DAG I STOCKHOLM

Hade en jätte bra dag i Stockholm med syster! Vädret kunde dock ha varit bättre, men fick duga!! Kolla runt överallt kan man säga, hann även med att gå på bio, köpte kläder så vi inte skulle frysa haha.. Å sen så hittade jag så klart andra saker ! Himla nöjd iaf.

Kom hem 20 över 9 ungefär, gosa med saknade katten å sen så la jag mig i sängen för är så himla trött.. Ska kolla några avsnitt glee, sen sova !! Godnatt


TISDAG

Hejsan idag så har det varit en bra och himla varm dag !!

Åkte till Finspång vid 11 ungefär med syrran, köpte sololja men glömde plånkan hemma så blev inget för mig.. Men sen så har jag bara legat ute hela dagen, sola å även badat lite!

Sen har jag tagit en snabb dusch ich även blåst håret, och sen fixade jag en kopp te! Himla gott. Men ska snart fixa lite tills Imorgon då jag drar till Stockholm med Lisa !!!

https://cdn3.cdnme.se/3145947/7-3/pic_51ed94c1e087c311a4faaba6.jpg" class="image">


tf

 
 

lrktlöert

 
 

LOV PÅ RIKTIGT?!

NU så har jag lov på riktigt.. Hah!! Jobbat mina 3 veckor på simskolan och idag då hade vi avslutning, riktigt skönt!

Fira det med att sola, lite chips och cola !! Och lite bieber i bakgrunden, de e nice. Hörs !!


LOV PÅ RIKTIGT?

Haha nu har jag lov på riktigt !! Jobbat mina 3 veckor på simskolan och idag då hade vi avslutning, riktigt skönt!

Fira det med att sola, lite chips och cola !! Och lite bieber i bakgrunden, de e nice. Hörs !!


SENASTE DAGARNA

HEJhej, länge sen jag blogga.. Men iaf, de senaste dagarna så har jag jobbat som vanligt men även lekt mycke med Eve, och varit på lite fest vid gron osv. Men har varit rolig dagar iaf, och en bra vecka!!

Idag så jobbade jag sista dagen och imorgon har vi "avslutning" !! Riktigt skönt ! Men tog 6 bussen in till Finspång igen iaf, och mötte upp Fia, Madde och Emma. Käkade på joans, riktigt mysigt och sen så gick vi till Fia och fortsatte där, med lite chips osv. Hejdå


RSS 2.0