xcvbhjk


May. 30, 2013


TISDAG

Idag sångare dagen bestått av att jag först råka försova mig lite så fick ta en senare buss. När jag kom till skolan så va det prov som väntade.. Inte något jätte svårt, fick sitta och göra skyltar på Word.. Menmen, på eftermiddagen så gjorde vi ingen speciellt, fick sitta å lyssna mest. Åkte med 3 bussen hem till igelfors för att käka å kolla på tv, men självklart så ska det vara någe fel på tvn..:(:(:(

Men sitter å pluggar nu för fullt iaf, och sen så ska jag tillbaka till Finspång igen. Puss hej.


dgfj


wd

 

LÖRDAG


LÖRDAG

Hejhej, seg morgon.. Blev väckt och fick frågan om att följa med te stan, men ist så blev det att jag å Linus satt i lägenheten å vänta på mamma som var å klippte sig å grejer.. Blev dock Inge stan. Men åkte sen hem å nu sitter jag ute, ska åka in till Finspång igen sen å leka med Hannah å Eve ! Hörs.


FULL MÅNE

Hejjj, mot kvällen så fixade mamma käk och då blev det grillat, fast jag inte är så förtjust i det så käka jag hur mycket som helst.. Haha !! Annars så har jag kollar på NSN som gick på tv, jag å lille bror satt p sjöng med lite grann. Plutten!

Har även varit på J2, och var där ett tag och sen så gick jag en promis innan jag gick hem. Full måne inatt, fett fint. Ska bara kunna sova oxå ! Men hade tänkt göra det snart, börjar känns att huvudvärken kommer fram. Men godnatt !!


May. 24, 2013


FREDAG

Hejsan, har varit en seg skoldag idag.. Inte varit på det säga humöret iaf.. Började med att jag fick följa med mamma å besikta bilen å där med åka mycket tidigare.. + så hade jag inte sovit så bra inatt heller. Men sen i skolan så skulle jag ha gjort mitt tal oxå men blev inte så.

Sen hem te Finspång å sen så fick jag skjuts av Lisa å Frida. Här hemma har jag inte gjort så mycket vettigt, ska sitta lite med skolarbete med går inte så bra.. Men nu har solen hittat fram iaf och jag sitter ute i soffan, någe positivt !! Hörs.


TORSDAG

Hejsan, vaknade upp i lägenheten sön sagt.. Sov där med syrran å hade sov morgon idag, började kvart över 12 med idrotten men blev lite ändringar för det va så tråkigt väder !! Hade sista idrottslektionen så vi fil fila å grejer !! Mums. Slutade sen tidigt halv 2 typ, gick och sola med Eve å sen åkte jag med Lisa hem.

Ligger nu i sängen död.. Trött å frusen, tråkigt väder osv. Men ska plugga nu hejs !


ONSDAG

Hejaann
Dagen har varit bra idag.. Hah, nä men helt ok iaf!! Började dagen med ett oförberett prov med Lola, kändes bra. Sen så var på på föreläsning om DDD (don't drink & drive. Och sista timme hade vi muntliga NP i matte! Fick sluta efter det och de va innan 2 ungefär. Åkte te Ingelata sen å mötte upp Frida p Lisa, käka donken efter och sen åkte vi hem.

Nu ligger jag på studsmattan å kollar på de mörka molnen som är på väg hit.. Men ska käka snart å sen åka till Finspång för att sova där. Börjar 12 imorgon !! Hörs.


ljkl

 

M

Cl


sdfghj

 

May. 15, 2013


kl

 

Öv

Ns


asdfghjkl


May. 10, 2013


GRILLMYS

Hade jätte bra och fin kväll/natt/morgon med klassen ! Grilla lite käk, tog en runda i Finspång, och skratta en heldel! Sen så va det bara jag Maja Hampus och Eve kvar till 5, då Majas buss gick. Men vi satt och spela kort och hade det mys!

Gick till lägenheten sen vid 5 oxå och sov i några timmar, sen ringde mamma vid 10 och sa att hon skulle komma och hämta mig, och har även hämtade min säng !! NU ska tydligen vi + pappa åka och kolla på en jacuzzi !!!?! Hörs


G

W


21:21

Från att faktiskt ha varit en helt ok dag, fint väder osv.. Till att få jätte ont i huvudet, gråtande floder och varit helt deppig.. Försökt att plugga en del, men somna, gick ut i skogen och rensa tankarna lite grann, duscha och nu PLL. Godnatt


MÅNDAG

Hejsan, varit en helt ok dag i skolan. Hade besöksnäning på morgonen och entreprenörskap på eftermiddagen. Sitter nu i lägenheten och käkar på nog det ända man kan äta här, som inte tar mer än 30 min att fixa.. Äsch, får duga ! Vi hörs, puss.


21:41

Hellooo, helgen har varor lite upp å ner. I lördags gjorde jag inget speciellt så då blire att ta fram dammsugaren osv.. Idag så vaknade jag med samma känsla, hade inga planer.. Men åkte till hjortkvarn å käkade glass, va även och kollade på sommarstugan och sen så har jag lekt med Elin !

Ligger i sängen nu och ska snart sova, skola imorgon och en ny vecka. Men ska kolla på TVD först. GODNATT


JUST NU:

Never say never;


GODMORGON

Sämsta natten på länge.... Vaknade nu vid 10 tiden och har legat i sängen och kollat PLL, älskade PLL. Det va ett tag sen..heh. Även käkat frulle, men har inga planer för dagen en så länge!


May. 03, 2013


IRON MAN

Kom precis hem från stan, har varit och kollat på bio med syster. Såg Iron man 3 och den va himla bra, värd att se ! Hade lite små tur oxå för hade beställt utan 3D men va någe konstigt så fick de med ! Lite plus så där. Nä men den va bra !

Ligger i sängen nu och har himla ont i huve.. Ska snart sova, gonatt.


May. 03, 2013


Bäck

Liv


TORSDAG

Hejsan! Va himla seg imorse men gick upp iaf och åkte sen till skolan. Hade engelska först och sen idrott. Slutade typ halv 3 och fick sen skjuts av Lisa hem !! Skönt.

Är hemma nu och kollar på film och käkat glass !! Hörs pusshej.


FÖRSTA MAJ

Hej, Valborg igår sommar och den va helt ok! Finns dock inte så mycket Att säga. Sov i lägenheten sen och idag åkte jag in te stan med hela familjen p kolla på alla bajs bilar å grojs.. Käkade på O'learys sen oxå.

Har inte gjort så mycket mera idag, varit ute en helt del, och imorgon är det skola igen! Skönt att bara gå 2 dagar sen helg. Apatrött. Hejdå !!


RSS 2.0